Over ons

Sundar is de online beauty groothandel voor beginnende en professionele Schoonheidsspecialistes, Pedicures & Nagelstylistes. Wij zijn de exclusieve partner van LCN (Light Concept Nails) voor België en Luxemburg. LCN is een Duits cosmeticabedrijf actief sinds 1985 op de cosmeticamarkt. Ontdek ons ruime aanbod van producten voor nailstyling, pedicure, spaverzorging, waxing, manicure en handverzorging, PMU en Medical Beauty.  

Daarnaast bieden we ook een ruim gamma van gelaatsverzorgingsproducten aan van het merk Monteil. MONTEIL COSMETICS INTERNATIONAL ontstond in 1936 en wordt beschouwd als de anti-aging specialist voor tijdloze schoonheid. De focus van de producten is het behoud van de jeugdige huidconditie in elke levensfase. 

Nood aan een bijscholing, opfrissing of opleiding? Bij ons kan je ook terecht voor privé opleidingen op maat van jouw behoeften en voorkennis. Neem gerust contact op voor een offerte op maat. 

Met heel veel liefde komen wij de producten bij jou in het salon voorstellen. Kom je liever naar ons? Ook dat is mogelijk, je kan de showroom in Schilde bezoeken op afspraak om rustig alle producten te bekijken en testen. 

Wie zijn wij?

Beurs foto Hannah

Hannah Graus

Oprichter van Sundar met een passie voor beauty. Nood aan een contactpersoon met een persoonlijke touch en een goed humeur? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Je kan altijd terecht voor vragen of ondersteuning op verschillende vlakken.

eric bakker

Eric Bakker

Heb je nood aan financieel advies of wil je graag een eigen zaak starten? Mede-oprichter Eric Bakker beschikt over meer dan 40 jaar ervaring als bedrijfsleider in het professionele leven.

Beurs regina

Regina Mertens

Met meer dan 20 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste en nagelstyliste en met een ware passie voor LCN, kan je bij Regina terecht voor verschillende opleidingen en advies.

HomeCategoriesWishlistAccount
Search